Angry bird..game favourite haiqal

Monday, April 2, 2012

Family Vacation to Terengganu


Cuti raya cina tahun 2012, saya dan semua ahli keluarga bercuti ke Terengganu, memang best kat sana, makan murah, tempat tak sibok dan kebetulan cuaca pun ok kat sana. So, haiqal dan Adam sempat main layang-layang dan bola sepak tepi laut kat masjid terapung...nanti ada masa lagi nk pegi Terengganu lagi la..keropok leko dia sedap..caya la Keropok Leko Tok Beng...jom layan gambar-gambar kat bawah ni yg tinggalkan pelbagai kenangan...

My sister little angle...Khyra Alya...so cute...ummmuahhh
Noor Arfa Batik...






Mak, Abah, anak-anak saudara, adik Nurul dan anak ku...abadikan kenagan di masjid terapung..




My Lovely Hubby and son


My Family


Dengan anak saudara, Adam


My Siblings..dari kiri adik bongsu, Durrah, adik 2nd last, Nurul, my sister, Along dan adik bawah dari saya, Acik..tapi gambar saya tak dak...tak aci la depa ni...huhuhu



Chakkk!


Sikit je upload gambar-gambar ni, pilih yang terbaik je..sebab kalau ikutkan nak upload memang penuh page ni...

No comments:

Post a Comment