Angry bird..game favourite haiqal

Thursday, April 21, 2011

Haiqal termasuk dalam undian Majalah Pa&Ma



Hari tu hantar penyertaan dekat Majalah Pa&Ma...Nama haiqal dah dipilih oleh Majalah Pa&Ma untuk termasuk dalam undian 'Bayi Bulan Ini'...kalau rajin2 tu, ramai2 la undi haiqal ye..tq..heheheclick je kt sini senang, dan terus undi...http://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undibb&whichpage=2&pagesize=16

Jalan2 kt KL...15~17 April 2011

Me and Wan...


Baru ni ada la jalan2 kt KL ngan family mertua ku...dapat sekejap je jumpa kawan aku, WANDA DAN MEGAT...tp, xpe...at least jumpa juga....xdak gambar yang byk dpt di uploadkan...sbb xsempat nk bergambar, kalut ngan haiqal...

Haiqal beraksi....



























SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2010















Tahun 2010 sambut hari raya di rumah keluarga mertua...haiqal pun dah 1 tahun....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA YANG MENGENALI DIRI INI..



Bersantai di Paradise Sandy Beach Resort Dec 2010













































Memang saja ja nak pergi relaxkan diri di hotel...bila dah setahun penat bekerja...haiqal plak ambik kesempatan la time ni nk main air ja...air laut dia main, swimming pool main gak...smp xmau naik ke bilik...hehehe...


Walk and walk at Botanica Garden Penang...













Hujung minggu selalu jalan2 kat supermarket je...sesekali, bawa la haiqal pergi main bola dan jalan2 tengok monyet plak...memang best aksi dia bila dia bebas bermain...

Edit Photo...sebagai kenangan dan cantiknye....









Lupa plak...Kenduri member...

Kami ada ke kenduri member dekat Taiping...Xleh nk ambik gambar byk2 sbb kalut ngan anak...ni la 1st time kami berjumpa balik selepas semuanya dah tamat belajar dan kerja...masing2 dah ada anak...yang duduk kt depan tu Siti Khadijah(Jijah)...member paling nakal masa belajar dulu, tp dia baik sebenarnya...dia pun dah ada anak...apa2 pun, semoga member2 bahagia dengan perjalanan hidup ini...SELAMAT PENGANTIN BARU WANDA DAN MEGAT..!

Family Day Continental at Bukit Merah Laketown Resort






























Pergi Family day dengan adik2 je...Adik Un dan Adik Lah...sbb my husband ada kenduri kawan dia kawen...but we happy... :D)