Angry bird..game favourite haiqal

Wednesday, September 21, 2011

Xtiviti Adam dan Haiqal bila berjumpa...

Macam ni gelagat depa bila dah berjumpa...sekali sekala berjumpa, memang meriah abis...gawat tok ngan tok wan layan karenah depa...maklum la, sorang dok utara, sorang dok selatan...bila jumpa becampur abis jadinya...tp sekali sekala, biar la depa seronok...budak2...




















Syawal 2011

Tiga orang sepupu...Adam, Haiqal dan Khyra...




Syoknya haiqal main bunga api di siang hari



Maafkan haiqal mama..haiqal nakal sikit...



Maafkan B...D


Maafkan angah abah...


Maafkan angah mak


Maafkan Iwan mak..gambar beraya ngan abah xsempat nk snap la...


Maafkan haiqal tok...haiqal suka kacau tok...



Maafkan haiqal tok wan...tok wan paling rapat ngan haiqal...



Maafkan haiqal, daddy...

Haiqal dan mama at 1st Syawal...




Our family....


with khyra...so cute...

Hijau...2nd Syawal...


My beloved husband..






Qas's Family....


Sempena masih bulan bulan Syawal ni, qas nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN...semoga syawal kali ini membawa makna dlm kehidupan anda...



Trip to Beijing on 3rd Sept - 7th Sept 2011

Dah lama juga tak entry blog ni dan update...Kali ni kasi gempak sikit la, nk update la trip kami sekeluarga ke Beijing pada cuti raya aidilfitri baru-baru ni...memang best kat sana..tapi makan tak sedap langsung..bak kata orang, negara sendiri juga best...setakat nk pegi berjalan2 tu boleh la..tapi nak menetap tu tidak sama sekali...susah nk survive sikit...jom layan gambar2 kami sekeluarga ke beijing....yezaaaa..