Angry bird..game favourite haiqal

Friday, October 21, 2011

Alamak..lupa nk story..









Dua hari sebelum sambut puasa, malang tak berbau la...Husband injurt teruk sbb main Futsall..tournement ngan bebudak kilang dia la...Kaki dia kena sepak kuat smp xleh jalan..sian betul aku tgk..pegi la hospital malam kejadian tu..doktor kata muscle koyak je..so, xpela, xteruk sgt...my Hubby dpt la cuti 10 hari MC...syoknya dok umah..




Tapi, dugaan dari Tuhan..


Hubby mula pegi keja, tp sempat 2 hari je..hari kedua, kaki dia sakit teruk balik..sampai susah sgt nk jalan, so dia pegi klinik panel la..doktor suruh dia refer pakar plak..so, dia dihantar ke hospital swasta..Lam Wah Ee, Penang...sbb kat situ ada pakar bahagian sport injury ni..bila doktor dah buat MRI dan xray semua, tengok2 urat lutut dia putus, ada 2 tempat...so, kena operate la, kalau tak smp bila2 dok tanggung sakit...mula la aku panik, dok berkampung kat hospital sejak 11 August 2011 sampai la 17 August 2011. Hubby di operate pada 13 August 2011 dan trus dimasukkan ke ICU semalaman sbb sesak nafas lepas operate...so, ikuti la gambar dibawah..moment2 kat LWE, Penang..










Masa ni Hubby dah kuar hospital, tp time ni dia kena p check up every week..

Nak cuba kreativiti yang baru...











Semua gambar hiasan..kredit dr internet..




Nak cuba benda ni la...JAHIT MANIK....




dah lama berminat nak try, tapi xsempat sbb haiqal slalu je mengacau..


tapi kali ni, nk cari peluang gak jahit manik ni..


BUKAN UNTUK ORG TEMPAH..


tapi baju kurung sendiri la, nk upgrate bg cantik sikit...hehehe :)


nanti bila saya dah jahit, kita lihat sendiri la hasilnya ya... :D