Angry bird..game favourite haiqal

Monday, February 13, 2012

9 February 2012

I am getting pregnant


I will get a new born baby at this year!

salah satu azam aku akan tercapai..InsyaAllah...


Aku pergi buat check up, doktor dah sah aku hamil lagi, tp masih terlalu awal lagi kandungan aku. Aku kena berjaga-jaga la, sebab kali ni aku xde apa2 rasa pun macam masa dulu pregnant kat haiqal tu. Dulu awal2 dah alah, teruk sangat2. Maybe kali ni 'perempuan' kot... I like baby girl...So, nnt kita story lagi ye pasal baby baru aku ni...Alhamdulillah, Allah tambah rezeki dan amanah serta ahli baru dalam family aku. Semoga Allah menjaga kandungan aku dengan selamat dan lahir dengan cukup sifat dan berbudi pekerti tinggi serta taat perintah Allah dan tidak melanggar sunnah Nabi Muhammad S.A.W. Amin..

No comments:

Post a Comment